Städfirma – För ett enklare liv

Jobba, hämta barnen, städa och laga mat är bara några av sakerna som måste göras under dagen. Det finns mycket vi måste hantera i vår vardag. Efter en lång dag är det sista du vill att komma hem och behöva städa. Istället vill du luta dig tillbaka – kanske med ett glas vin och slappna av. Vi kan göra detta till en verklighet! Vi är en professionell städfirma med många års erfarenhet av städning. Kom istället hem till ett hem som är skinande rent och som luktar gott. Fördelen med att anställa en städfirma är att vi vet hur man städar på djupet. Vi använder oss dessutom enbart miljövänliga produkter.

En städfirma med kunderna i fokus

Vi är ingenting utan våra kunder och detta är vi medvetna om. Hela vår städfirma i Stockholm kretsar runt att våra kunder är nöjda med våra tjänster. Därför gör vi allt i vår makt för att vi ska göra dig nöjd med vår städning. Vi är stolta över att ha bra kundrecensioner från våra tidigare kunder. För att du ska känna dig säker så erbjuder vi en nöjd kund garanti. Detta betyder att om du inte är nöjd med städningen vi har utfört kommer vi tillbaka och fixar detta. Allt för att du ska känna dig trygg med vår städfirma och våra anställda. Självklart har vi också den rätta försäkringen för att arbeta i ditt hem.

Att tänka på innan du kontaktar oss

Vi är en städfirma vars första fokus är att göra dig som kund nöjd med våra tjänster. Vi anpassar därför våra tjänster efter dig och dina unika behov. Innan du kontaktar oss behöver vi veta vad du är intresserad av. Är det hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning eller kanske storstädning? Hur många gånger i veckan vill du att vi ska komma ut? Vårt pris är anpassat efter den tjänst som du är ute efter. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Vi kommer då också att ge dig en kostnadsfri offert. Om du är nöjd med priset kan vi börja underlätta för dig i din vardag.