Om oss

Välkommen till oss och våra unika tjänster! Vi är en erfaren städfirma i Stockholm som älskar att städa och vill att du ska vara nöjd med våra tjänster. Vi har många års erfarenhet inom branschen, och har fina recensioner från gamla kunder. Du bestämmer hur ofta du vill ha städat och vi levererar enbart hög kvalitet. Det finns inga uppdrag som är för små eller för stora för våra anställda. Kontakta oss om ditt projekt och vi hjälper dig från början till slut.

Vi städar med hjärtat

Alla våra anställda har en sak gemensamt – de älskar att städa. Att städa är vår passion och därför vill vi dela med oss av vår passion med dig. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med våra tjänster. Detta är varför vi enbart erbjuder hög kvalitet på våra tjänster. Vi behandlar ditt hem som om det vore vårt eget. Kvaliteten är det viktigaste för oss, därför erbjuder vi både försäkring och en nöjd-kund-garanti.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är kunniga städare som har den utbildningen som krävs för att arbeta i ditt hem. Vi anser att varje dag är en skoldag och därför lär vi oss alltid nya städtekniker för att kunna erbjuda dig det absolut bästa. Våra medarbetare kan erbjuda hög kvalitet, effektivitet, lyhördhet, alltid med ett leende på läpparna. För oss är detta ett samarbete mellan oss och dig, så det är viktigt för oss att hålla en öppen kommunikation hela vägen.